joi, 5 februarie 2009

PENTRU INA (cu CapsLock cu tot)


...azi ma simt in forma.
...azi e deja maine...dar ce conteaza?
...imi plac oamenii care acum 2h abia s-au trezit. Unul in mod special. Nu imi plac oamenii ca mine, care daca nu dorm destul nu functioneaza. Si nu imi plac durerile de cap si dinti provocate de factori externi, dureri care ma bantuie de aproape o saptamana.
...e clar unde vreau sa ajung nu?
Nu.
...sa specific. Lista.
Da.
O noua lista. De data asta nu e nici un argument ad-hominem, nici un atac la persoana...e mai degraba ad-baculum. Pe romaneste, cu bata...sau din topor. Adica ce imi place MIE vs. ce nu
Sa incep. 10 puncte. ca poruncile lu' Moise (si nu ma refer la Gheban, pt cine stie)

1.nu imi plac zilele ploioase si diminetile care se confunda cu serile.ziua tre' sa inceapa cu un soare cat China, pe la 11:00-12:00 incolo, fara constrageri si obligatii de genul "aoleo iar am intarziat".Ca sa fie o zi buna tre sa inspiri un pic de optimism, cantitate neglijabila dar atat de necesara in aerul jegos de Bucuresti.

2.nu imi plac discutiile "de viata" purtate pe messenger. Pentru ca ":))" nu iti spune daca rade de tine sau cu tine ":x" nu are nici o valoare, 8-| e ca si cand nu ar exista...iar :| poate duce la certuri.E dovedit, pe bune! Messengerul e ceva strict utilitar sau social (in sensul de a pastra legatura cu oameni cu care nu ai timp sa te vezi sau care sunt prea departe). Nu incepi si termin o prietenie sau o relatie pe mess, nu fi cocalar! ... macar minimul ala de umanitate cred ca e ok sa il pastram.

3. nu suport pantofarii. si mai rau, nu suport pantofarii care mai nou (de vreo 2 ani) au descoperit INCALTARILE SPORT CU TALPA DREAPTA (asta ca sa nu ii numesc skate shoes) si adidas originals. Lasati dracului lucrurile faine pt oamenii care le merita si care au habar de unde vin si unde se duc.

4. nu imi suport noul sef, mi se pare insipid. Nu am o problema cu sefii in general, nu mi-au facut nimic, imi sunt indiferenti. Dar fatza de omul asta nu am rabdare, ma scoate din sarite si ma face sa iau totul personal... asta versus prima mea sefa, care chiar merita tot respectul. Apreciez un om cu bun simt si cu ambitie. Dar probabil in ceea ce il priveste il judec eu gresit by default.

5. Nu imi plac hainele roz. Nu imi plac punct. Fac alergie la culoarea asta. Imi plac culorile, nu zic nu. Daca as putea intr-o alta viata as vrea sa fiu un curcubeu (deja aberez) dar sa nu existe ROZ. Roz e pentru porci (vezi si : scroafe)

6. Imi place mirosul de cafea desi nu o beau. Cel mai aproape de cofeina am ajuns prin prisma sticlei de CocaCola si a pliculetelor de Nescafe 3 in 1 Mild. Mi-ar placea sa simt acel miros dimineata cand ma trezesc, in locul caldurii create peste noapte.

7. Imi plac stelele. Perfectiune in 5 colturi. Simetrie asimetrica. Taisuri muchii colturi (vezi si: colti) care se infig adanc. Si pe langa asta e legatura intre cer si om. uman si suprauman. e ceva ce vezi dar nu poti atinge, e un fel de "promissed land". Ma gandeam de curand sa imi tatuez 15 stele...dar peste 5 ani ar trebui sa mai imi fac inca 5, si peste alti 10...inca...in fine, as ajunge la un numar exorbitant pe parcursul vietii asa ca am lasat-o balta.

8. Imi plac oamenii calculati. dar care stiu sa deraieze din ecuatii. oamenii care pot fi fericiti fara sa atarne de vreo obligatie.oamenii care sunt liberi sa spuna "azi ma trezesc la 7 seara" si ma duc sa beau un ceai negru...spre exemplu. Imi plac oamenii care aleg sa fie ei, in conformitate cu propria persoana, nu cu cerintele celor din jur (si a nu se intelege prin asta neaparat teribilism)

9. Imi place o fotografie care iti inspira mai mult de 10 cuvinte, care iti taie respiratia pentru 3 secunde, care te face sa te gandesti la ce ai vazut si peste 2 zile.

10. Imi plac weekendurile in care te uiti la 5 filme stai in pat mananci ciocolata si porti discutii despre te miri ce. Ma relaxeaza...la fel de mult pe cat ma deranjeaza acele weekenduri in care te agiti sa acoperi lumea cu un deget si iti dai seama ca e prea mare.

...si mai sunt multe...dar sa zicem ca asta ar fi suficient pentru moment.
Happy now my dear?:)

Un comentariu:

  1. foarte, foarte... si cum ar spune dushky: pupix peesee

    am pus link la lista ta pe blog sub pisicuta :))

    RăspundețiȘtergere